چرا ناخن میکاریم؟
یکی از اصلیترین دلایل کاشت ناخن، زیبایی است. با کاشت میتوانید داشتن ناخنهای زیبا و بدون شکستگی را تجربهکنید. شاید شما هم دوست داشته باشید ناخنهایی بلند و کشیده و همیشه لاک زده داشته باشید. اما به علت کار منزل همیشه ناخنهایتان لبپر شده و میشکنند. چاره کار کاشت است.برخی افراد به دلیل اینکه فرم ناخنهای خود را دوست ندارند اقدام به کاشت میکنند. همچنین کاشت ناخن برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار عالی است.
انواع کاشت ناخن:
روش های کاشت ناخن متفاوت می باشند و بر همین اساس قیمت روش ها نیز متغیر می باشد. به خاطر مواد به کار رفته در هر روش و همچنین سختی و زمان انجام کار قیمت ها متفاوت می باشند.
۱.کاشت قالبی و نحوه انجام:
سادهترین روش، کاشت ناخن قالبی است. این کاشت به کسانی توصیه میشود که زمان زیادی برای رسیدگی به ناخنهای خود ندارند. در عین حال طالب ناخنهایی زیبا هستند.
در این روش کاشت مواد در قالب مخصوص آماده ریخته شده و به شکل ناخن در میآید. پس از زدن ضد قارچ قالب را روی ناخن گذاشته و بعد از کمی آن را جدا میکنند.
در این مرحله نوبت به طراحی میرسد.
از معایب این نوع کاشت این است که دوام چندانی ندارد. زود میشکند. حالت طبیعی ندارد چون ناخن ضخیم می شود. و از انجایی که در این روش ناخن سوهان کشی نمی شود به اصطلاح ناخن هوا می گیرد.
۲.کاشت پودری و نحوه انجام:
یکی دیگر از انواع کاشت، کاشت ناخن پودری است. این نوع کاشت برای افرادی بهتر است که زمان کافی دارند و به کسانی که وقت ندارند توصیه نمیشود. در این نمونه کاشت، تیپ که همان ناخن مصنوعی است با چسب به ناخن چسبانده میشود. میزان بلندی آن بستگی به خودتان دارد. میتوانید هر قدر میخواهید کوتاه یا بلند باشد. قبل از کاشت روی ناخن مواد ضد قارچ زده میشود.
پودر کاشت همان مواد دندانپزشکی است که روی ناخن میزنند. سپس از سوهان برقی برای سوهان زدن استفاده میکنند. برای تک تک ناخنها باید جداگانه سوهان برقی کشید.
این نوع کاشت نسبت به کاشت قبلی زمان بیشتری را می طلبد و نیاز به ترمیم دارد. باید هر بار حدود یک ساعت و نیم زمان بگذارید تا آن را ترمیم کنید.
در بین کاشتها بهترین کاشت، همین نوع است. چون هم با دوام بوده و استحکام زیادی دارد و هم زیباتر و طبیعیتر.
۳.کاشت ناخن ژلهای و نحوه انجام:
این نوع کاشت مانند کاشت پودری بوده و تفاوت آن در نوع مواد است. ژلهای آماده در بازار موجود است. قبل از کاشت مواد ضد قارچ به ناخن زده میشود . پس از انجام ناخن باید در دستگاه یو وی قرار گیرد و خود بخود خشک نمیشود.
در این نوع کاشت از سه لایه ژل استفاده میشود. بیلدینگ ژل، تاپ شاین و فینیشینگ ژل. این ناخن حدود دو هفته دوام دارد و برای مناطق دارای رطوبت مناسب نیست. این کاشت به دلیل مزه بد مواد به کسانی توصیه میشود که عادت دارند ناخن بجوند.
بدین صورت است که ابتدا مراحل آماده سازی ناخن انجام شده و سپس به ناخن پرایمر میزنند. ناخن را در پودر فرو میکنند تا ضخامت ایجاد شود. سوهان کشی کرده و بافرینگ انجام میدهند. سپس ناخنها را پولیش میکنند.
۴.کاشت موقت یا همان تیپ گذاری:
کاشت موقت برای کسانی که دوست ندارند مدت زمان زیادی از کاشت استفاده کنند مناسب است. پس از گذاشتن تیپ بر روی ناخن آن را دیزاین میکنند. این روش ماندگاری کمی دارد. به راحتی با استون ریموو میشود.
کاشت ناخن به چه افرادی توصیه نمیشود؟
به صورت کلی افرادی که مبتلا به انواع بیماریهای عفونی و قارچی هستند، بهتر است که به سراغ کاشت ناخن نروند زیرا در این حالت احتمال پیشرفت بیماریشان وجود دارد. افرادی که مدام با انواع شوینده سر و کار دارند نیز بهتر است قید کاشت ناخن را بزنند و یا اینکه به صورت مداوم از دستکش استفاده کنند. همچنین افرادی که در محیطهای مانند استخر و یا مکانهایی که با انواع مواد شیمیایی سر و کار دارند مشغول به کار هستند نیز نباید برای کاشت ناخن اقدام کنند.
میزان دوام ناخن کاشته شده چقدر است؟
اولین نکته مؤثری که در زمینه ماندگاری و دوام کاشت ناخن وجود دارد، مربوط به مواد استفاده شده و همچنین روش کاشت است. همانطور که در قسمتهای قبلی با انواع روشهای کاش ناخن آشنا شدیم، میدانیم که مدتزمان ماندگاری هرکدام از روشها در این زمینه با یکدیگر متفاوت هستند.
اگر شما بتوانید نگهداری خوبی از ناخنهای خود داشته باشید، بعد از گذشت چند هفته ناخنهای شما رشد کرده و باید برای ترمیم آنها اقدام کنید. بعد از رشد ناخنها معمولا سطح آنها دچار ناهمواری شده و از جلوه زیبایشان تا حد زیادی کاسته میشود. به صورت معمول ماندگاری کاشت ناخن حدود ۲۲ روز یا ۳ هفته است. بعد از گذشت این مدت لازم است تا به ناخنکان خود مراجعه کرده و از او درخواست ترمیم کنید.
بدون دیدگاه